admin

/admin

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 35 blog entries.

Albpetrol sh.a rrit sërish prodhimin e naftës

Rritja e prodhimit ka ardhur nga QPN Kuçovë ku është tejkaluar plani me 16 ton naftë si dhe në QPN Fier ku për herë të parë pas katër muajve me bilanc negativ, është realizuar prodhimi i programuar Qendra e Prodhimit [...]

2019-06-05T08:01:22+00:0005 / 06 / 2019|

Ministrja Balluku: Zbulohet naftë në vendburimin e Shpiragut

Drejtori i Përgjithshëm i Shell Upstream Albania, Rohan D’Souza: Rezultatet shumë premtuese. Administratori i Albpetrol, Dritan Spahiu: Zhvillim i rëndësishëm për industrinë e naftës dhe gazit në Shqipëri. Ministrja Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe Drejtori i Përgjithshëm i Shell [...]

2019-05-28T13:47:31+00:0028 / 05 / 2019|

QPN Kuçovë realizon planin e prodhimit të naftës

Pas problemeve në muajt e parë të vitit, edhe QPN Kuçovë ka stabilizuar prodhimin e naftës dhe ka arritur programin Rritja e prodhimit të naftës nga vetë shoqëria Albpetrol është synimi kryesor i kompanisë për vitin 2019. Pas problemeve gjatë [...]

2019-05-09T11:58:07+00:0009 / 05 / 2019|

QPN Gorisht tejkalon prodhimin e naftës me 60 Ton

Rritja e naftës bruto të prodhuar nga vetë kompania është objektivi kryesor i shoqërisë Albpetrol sh.a për vitin 2019. Me urdhër të administratorit  të ri të shoqërisë, të emëruar në Mars 2019, të gjitha përpjekjet e shoqërisë janë fokusuar vetëm [...]

2019-05-06T07:25:00+00:0006 / 05 / 2019|

Reparti i Zjarrfikësve të Albpetrol shuan zjarrin në Patos

Reparti i zjarrfikësve të shoqërisë Albpetrol sh.a është vendosur të hënën paradite në shërbim të banorëve të zonës së Patosit, të cilët rrezikoheshin nga zjarri. Sipërfaqe të tëra kullotash dhe ullishte rrezikoheshin nga zjarri, i cili mund të përparonte edhe [...]

2019-04-30T11:44:42+00:0030 / 04 / 2019|

Ankand për shitjen e naftës brut

NJOFTIMI I ANKANDIT 1.      Autoriteti Shitës: Albpetrol Sha Patos, Rruga Fier – Patos km 7. 2.      Data e zhvillimit të ankandit: 03.05.2019, ora 11:00. 3.      Lloji i Procedurës të ankandit: Procedure e hapur.   4.      Objekti i Shitjes: Shitje nafte brut, sasia 75 101 ton. 5.      Afati i evadimit:  270 ditë [...]

2019-04-24T10:11:58+00:0024 / 04 / 2019|