Renaldo

/Renaldo

About Renaldo

This author has not yet filled in any details.
So far Renaldo has created 71 blog entries.

Njoftime për vende vakante pune

Shoqëria Albpetrol sh.a, shoqëri me pronësi publike, kërkon të punësojë  kandidate profesioniste për vende të ndryshme pune sipas listës së mëposhtme. Më poshtë do të mund të gjeni listën e aplikimeve nga ku mund të shkarkoni dokumentin përkatës: Njoftime punesimi

2022-08-01T12:47:46+00:0001 / 08 / 2022|

Albpetrol Sh.a. Njoftimi i fituesit për ankandin e naftës

ALBPETROL SHA PATOS FORMULARI I NJOFTIMIT TE FITUESIT [Data 26.05.2022] Nga:  Albpetrol sha, Patos Për: BOE “Euro Petrol Durrës Albania” sha me NUIS K24010212N me adresë: Njesia Nr. 2, Bulevardi Zhan D'ark, Pallati 5, Shkalla 1, Apartamenti 1, Tiranë dhe [...]

2022-05-27T12:39:29+00:0027 / 05 / 2022|

Njoftime për vende vakante pune

Shoqëria Albpetrol sh.a, shoqëri me pronësi publike, kërkon të punësojë  kandidate profesioniste për vende të ndryshme pune sipas listës së mëposhtme. Më poshtë do të mund të gjeni listën e aplikimeve nga ku mund të shkarkoni dokumentin përkatës: Njoftime [...]

2022-03-24T13:05:06+00:0024 / 03 / 2022|

Njoftime për vende vakante pune

Shoqëria Albpetrol sh.a, shoqëri me pronësi publike, kërkon të punësojë  kandidate profesioniste për vende të ndryshme pune sipas listës së mëposhtme. Më poshtë do të mund të gjeni listën e aplikimeve nga ku mund të shkarkoni dokumentin përkatës: Njoftime per [...]

2022-03-09T13:54:09+00:0009 / 03 / 2022|

Njoftime për vende vakante pune

Shoqëria Albpetrol sh.a, shoqëri me pronësi publike, kërkon të punësojë  kandidate profesioniste për vende të ndryshme pune sipas listës së mëposhtme. Më poshtë do të mund të gjeni listën e aplikimeve nga ku mund të shkarkoni dokumentin përkatës: Njoftime per [...]

2022-03-08T17:32:23+00:0008 / 03 / 2022|