Drejtuesit

/Drejtuesit

Z. Klejdi Cenmurati, Administrator Albpetrol sh.a

Klejdi Cenmurati i lindur ne Tirane ne vitin 1983, ka një një përvojë të gjatë pune në pozicione te larta drejtuese të kompanive ndërkombëtare. Nga viti 2009 deri në vitin 2019 ka ndërmarrë përgjegjesi manaxheriale të ndryshme dhe ne ngritje [...]

2022-07-15T13:45:20+00:0001 / 10 / 2020|