Covid-19, të tregojmë kujdes dhe përgjegjshmëri

//Covid-19, të tregojmë kujdes dhe përgjegjshmëri

Covid-19, të tregojmë kujdes dhe përgjegjshmëri

Albpetrol sh.a ka marrë masat e para për të minimizuar rreziqet potenciale që mund të vijnë nga Covid-19. Në të gjitha qendrat e punës ka nisur procesi i dezinfektimit të përditshëm. Ekipet e Albpetrol po kryejnë dezinfektime me klor të lëngshëm të ambienteve sanitare dhe ambienteve të tjera. Ndërkohë në ambientet e punës janë afishuar masat që duhet të marrin për të parandaluar përhapjen e virusit.

Nuk është momenti të frikësohemi, por të tregojmë kujdes dhe përgjegjshmëri.

 

2020-03-10T14:47:41+00:0010 / 03 / 2020|